Casa > Coneixement > Contingut

Per què prefereixen joiers Superwave joieria làser màquina de soldadura

Jun 15, 2016

1. làser de soldadura no requereix cap solders. Per construir una zona utilitza el mateix material com la peça que esteu treballant.

Soldadura làser 2.A és molt net i deixa sense firescale o decoloració, per tant, menys la neteja és necessària, no confitat.

Soldadura Làser 3.A és molt precís i s'escalfa i es refreda en una fracció de segon. Això permet soldar amb confiança fins a 0.1mm al costat d'una pedra de calor sensible, fent tornar a inflexió bastant fàcil.

4. alguns dels altres beneficis de calor controlable és vostè pot reparar primavera articulacions sense perdre la tensió; reparació fina cadenes sense escorrentia; bijuteria de reparació i treball en llocs de treball prèviament reparat sense la preocupació de desfer altre soldar s'uneix.

5. moltes feines de reparació són molt més fàcil amb un làser i és capaç de reparar els llocs de treball que normalment al seu torn, lluny per exemple eyeglasses marcs, bandes de rellotge d'acer inoxidable, reparacions de cadena de bé, penjolls sensible calor, trencats pedra escenes etc. Mantenint algunes d'aquestes reparacions a la casa podria ajudar a quedar-se amb valuosos clients.

6 làser poden soldar virtualment qualsevol metall, així com la soldadura de dos metalls diferents junts. Això pot obrir la porta a nous dissenys. Un làser pot soldar: daurats groc, blanc daurats, Rose d'or, platí, Paladium, plata, acer inoxidable, titani i bijuteria.

7 moltes joiers treballant amb el metall fos tenen un làser de pressa i fàcilment reparar porositat. Una vegada feta la reparació és invisible.

8. com una soldadura làser és un procés de fusió net a diferència de PUKs, la soldadura són 3 vegades més fort que la soldadura convencional.

9. molts joiers comentar que la prestació més gran per a ells és que té la capacitat per aconseguir-los fora de problemes en certs llocs de treball. És difícil posar un valor en això, però ajuda molt quan té aquella costum feina que heu de sortir ràpidament i un làser és l'única resposta.

Per a més informació si us plau fer una ullada a la nostra pàgina web: www.superwve-laser.com

O no dubti a enviar la seva consulta ' ns.