Casa > Notícies > Contingut

300 quilos de marihuana a Greenwich Village

Mar 12, 2016

Tres homes van ser arrestat després de intentar lliurar una friolera 300 quilos de cànnabis a un edifici al Greenwich Village de novaiorquès, policia dir CBS de Nova York el mes passat.

Funcionaris d'estupefaents NYPD detingut Patrick Johnson, Matthew Parrigo i Christopher Bender després que van ser vistos a portar una caixa de fusta gran a l'edifici a 144 Bleeker Street. Policies més tard descobert una altra caixa de 150 lliures carregat de males herbes després de buscar un camió de repartiment en escena.

Bridget Brennan, fiscal especial d'estupefaents de la ciutat, va dir WCBS que creu que l'olla va ser enviats en avió des de Califòrnia a l'aeroport de Newark i llavors es lliura per una furgoneta de missatgeria a l'adreça Greenwhich Village. Detectius havia estat seguint l'enviament i va enviar un fàrmac-ensumant gossos per confirmar la intersecció.

"És una enorme quantitat de marihuana, i val la pena un munt de diners," deia Brennan, òbviament més aviat. "Si que anava a ser venut en quantitats de nivell carrer per la unça, probablement valdria la pena fins a un milió de dòlars."

El mega-bust arribat gairebé exactament quatre anys després que John Bokun, un suposat cacic de la banda irlandesa "Westies", va ser arrestat per volar aparentment meitat un milió dòlars en Califòrnia hidropònic a Farmingdale aeroport a Long Island. Tenim ni idea de si les dues operacions estan vinculats, però l'esquer big Bucks clarament continua dibuixar les importacions d'alt risc a l'àrea metropolitana de Nova York. I els mascles grans són en gran part a causa de preu per estatus il·legal de cànnabis exagera.