Casa > Notícies > Contingut

Califòrnia Teamsters oposar-se a iniciativa de marihuana

Jun 13, 2016

Mentre que pot sonar una mica estrany per a líders sindicals la nació a prendre una posició contra qualsevol indústria que promet crear milers de nous llocs de treball i generen milions de dòlars en ingressos nous, el Califòrnia Teamsters recentment va dir que la Unió no dóna suport a una iniciativa de votació adreçat a la legalització de la marihuana lúdic perquè ho vols tallats els seus membres fora del circuit.

La Unió Teamsters, una organització buscant els interessos dels transportistes i treballadors de magatzem, ha donat una quantitat significativa de diners per una campanya anti-drogues que intenta impedir marihuana ser legalitzats a Califòrnia aquest mes de novembre. Un informe recent de la intersecció Mostra el Teamsters recentment baixava $25.000 a un fons de suport a la coalició per a responsables polítiques farmacèutiques — el mateix esforç de cabildeo finançat pels grups de l'aplicació i presó de llei tot l'estat.

No obstant això, a diferència d'altres grups de l'esperança de sabotatge adults ús de marihuana acte (AUMA de Sean Parker), la Unió diu que no s'oposa al concepte de legalització de la marihuana en una manera que permet adults per comprar herba d'una manera similar a la cervesa; però és "filosòficament" contra la proposta perquè no proporciona una oportunitat per als seus membres manejar el transport i distribució de productes de l'olla.

"Estem a favor de un model altament regulat i nivells de distribució, similar a l'alcohol de manera està regulat, on hi ha una distribuïdora independent que no creixen o vendre marihuana," lobby Califòrnia Teamsters Barry Broad va dir BuzzFeed News. "Nosaltres podem ser d'una iniciativa solidària si l'estructura reguladora va ser un que vam creure convenient."

Encara que els reformadors marihuana sovint suggereixen que males herbes hauria de regular de manera que imita el comerç d'alcohol, la idea de crear una indústria igual a alcohol ha esdevingut una mica superficial pel que fa a la distribució. Quan es tracta de fer cervesa a les prestatgeries, hi ha un sistema de tres nivells en el lloc que obliga l'ús d'una distribuïdora independent d'arribar el producte del fabricant a l'al detall presa. Segons la associats cervesa distribuïdors d'Illinois, el sistema de distribució de cervesa americana va ser posat en marxa fa més de 70 anys per donar "la igualtat de condicions" en la indústria per prevenir algunes de les entremaliadures mateixes que sovint són abonats per causar prohibició en primer lloc.

Desafortunadament, AUMA no ve amb una disposició que s'empra una distribuïdora independent per servir com a intermediari per cànnabis cultivadors i dispensaris al detall. La llengua de la iniciativa tècnicament va a contrapèl del sindicat permetent als productors distribuir els seus propis productes. Això, per descomptat, impedeix membres Teamster obtenint alguna de les prestacions econòmiques que estan destinats a sorgir si els votants de Califòrnia posar seu segell d'aprovació a la iniciativa més tard aquest any.

No obstant això, no tots els sindicats sentir amenaçats per AUMA.

En els darrers anys, el Regne d'alimentació i comercial treballadors International Union (UFCW), que representa els membres emprats per botigues de queviures i plantes d'envasat, començar involucrar-se amb la indústria de cànnabis de Califòrnia. Segons un informe de SF Weekly, la Unió ara té més de 1.000 fidelitzat a Califòrnia que treballen en les males herbes, un nombre que s'espera que dispara una vegada l'estat adopta un mercat totalment legal.