Casa > Notícies > Contingut

El Massachusetts subministra cànnabis a la llum verda. Es necessitaran més bosses resistents per a nens.

May 18, 2019

BOSTON (AP): els reguladors estatals de marihuana han signat plans per al lliurament a domicili de cànnabis legal per a adults.

El Boston Globe informa que la Comissió de Control de Cànnabis va votar de 4 a 1 el divendres per aprovar prèviament la pòlissa, que podria començar més endavant aquest any després de l'adopció de la normativa i la votació final.

Segons el pla, les empreses de repartiment podrien recollir productes de botigues de venda al detall de marihuana i portar-les a clients residencials.

Durant els dos primers anys, els reguladors diuen que les empreses de lliurament es limitarien als sol·licitants d’equitat social i de potenciació econòmica. La llei estatal que legalitzava la marihuana recreativa incloïa disposicions destinades a ajudar els petits empresaris de les zones de l'estat que van ser afectats de manera desproporcionada per l'aplicació prèvia de les lleis de marihuana. Fins ara, però, la indústria de la marihuana de Massachusetts ha estat dominada per empreses grans i ben finançades.