Casa > Notícies > Contingut

FDA APROVA CARAMELS AMB GUST AMFETAMINES PER ALS NENS

Jul 23, 2016

Mentre que alguns legisladors Units de marihuana legal estan empenyent a productes comestibles de cànnabis bandoler que s'assemblen ensucrats tracta en un esforç per protegir el benestar dels nens, el govern federal acaba d'aprovar un caramel amb gust basat en amfetamínics medicament que es comercialitzarà a nens amb atenció dèficit i hiperactivitat (TDAH) més tard aquest any.

Un informe recent de la gent de notícies STAT indica que una nova versió de velocitat arribarà al mercat farmacèutic anomenat Adzenys la setmana passada, un fàrmac masticables, amb gust de fruita dissenyat amb el mateix principi actiu com altres medicaments TDAH populars, com ara Adderall. La droga, que és essencialment estén alleujament gomosa metamfetamina, va ser aprovat a principis d'any per la Food and Drug Administration pacients tan jove com sis anys d'edat.

No és sorprenent, la medicació està ja provocant un important nivell de controvèrsia a la comunitat sanitària per temors que masticables velocitat que sap de bona voluntat provocat un increment en l'abús i sobredosi.

Però que no està aturant Neos terapèutica, la base Dallas farmacèutica responsable de dissenyar el fàrmac, de dirigir-se una sinistra campanya de màrqueting amb l'esperança "avantguarda de back-to-school temporada," segons CEO Vipin Garg la seva. "Estem llançant ara a tota velocitat."

L'empresa compta amb que el seus 125 representants no han tingut assumptes establir cites amb metges de tot el país que estan totalment preparats començar recomanant Adzenys.

"Ens sentim encoratjats per la retroalimentació inicial de metges durant la fase de pre-llançament i estem encara més segurs que hi ha un fort desig per part de metges i cuidadors per una vegada diària oralment desintegrar alternativa de tractament per a la salut aconseguit TDAH", va dir Garg.

Desafortunadament, mentre que el govern federal manté Caballero a l'epidèmia de drogues de prescripció actualment escombrat la nació, algunes de les últimes dades Mostra que, durant la dècada passada, l'ús recreatiu de medicaments com Adderall han augmentat en adults 67 per cent. El pitjor és que el consumidor mitjà sembla estar completament inconscients que molt bé aquests empaquetats prescripció medicaments són fabricats de manera similar al popular substàncies il • legals, com metamfetamina, que l'aplicació de la llei i agències governamentals han estat dient-los per evitar tota la seva vida.

"El públic segueix sent gairebé totalment ignorància del fet que la metamfetamina produeix efectes gairebé idèntiques a les produïdes per la popular TDAH medicació d-amfetamínics (dextroamphetamine). Vostè probablement sap com Adderall: una combinació de amfetamínics i d-amfetamínics barrejat sals, "va escriure el Dr. Carl Hart, catedràtic de Psicologia i psiquiatria de la Universitat de Columbia, en una peça per la influència.

Alguns informes recents suggereixen que marihuana comestible, especialment els productes que s'assemblen dolços, estan enviant nens a urgències en els Estats que tenen legalitzat l'herba finalitats recreatives i medicinals. De fet, un article que publica aquesta setmana a avui indica que hi havia 4.000 trucades a enverinar el control el 2015 per a nens i adolescents exposats a l'olla. Encara que cap d'aquests incidents creat les situacions potencialment mortals, els metges diuen nens que accidentalment ingerir aquests productes-majoritàriament a causa de la negligència dels pares — estan experimentant "nàusees, vòmits, desorientació, ansietat-com les reaccions i fins i tot psicòtics reaccions que poden fer-los fer coses que normalment no fan."

Aquests tipus d'informes són rampes a l'estil de la indústria de cànnabis en alguns estats. Legisladors a Colorado recentment introduït una legislació a gummies comestibles marihuana que s'assemblen fruites, animals, persones, i qualsevol altra cosa nens podrien trobar atractives. Però no hi ha cap proteccions a lloc a nivell federal per impedir que empreses farmacèutiques, com Neos Therapeutics, fabricació de caramels amb gust les versions d'un fàrmac que és conegut per causar danys greus, inclosa la mort sobtada, en nens i adults.

Però tot i que la Food and Drug Administration té proves demostrant que pot matar amfetamínics basat en medicaments, hi ha hagut tan pocs víctimes mortals que segueix l'agència federal de declarar aquestes substàncies segur i eficaç en el tractament del TDAH i narcolepsy. No obstant això, aquests fàrmacs sovint causa comuns Condicions mèdiques, incloent el fetge gras, infart, convulsions, ictus i episodis psicòtics – tot cada cop més possibles per a un nen a l'experiència després de menjar massa de la seva medicació perquè sembla i té gust de caramel.