Casa > Notícies > Contingut

FDA APROVA MARIHUANA LÍQUID PER A LA SIDA I PACIENTS AMB CÀNCER

Aug 11, 2016

Mentre que el govern dels Estats Units es nega a admetre que la planta de cànnabis té alguna prestació real medicinal, la seva posició no ha impedit agències de salut federals, anys, d'aprovar versions sintètiques de component psicoactius de l'herba per ser utilitzat per les grans companyies farmacèutiques en el tractament de malalties greus.

De fet, la U.S. Food i Drug Administration (FDA), una de les principals barreres en el gran esquema de legalització a nivell nacional, recentment aprovat diversos líquids tetrahydrocannabidiol sintètic (THC), que es vendran a persones que pateixen de SIDA i càncer.

Es va revelar principis d'aquest mes que Insys Therapeutics està preparant per anar després d'una peça del mercat mèdic marihuana, suposadament val la pena de centenars de milions de dòlars, amb una nova forma d'aprovats per la FDA de dronabinol. Aquesta primera-de-un-bo líquid THC sintètic, conjunt per ser emmagatzemats en els prestatges de la farmàcia sota el nom de Syndros, s'ha donat llum verda per al tractament de "l'anorèxia associats a la pèrdua de pes en pacients amb SIDA i nàusees i vòmits associada amb quimioteràpia del càncer en els pacients que no han pogut respondre adequadament als tractaments convencionals antiemetic."

Encara que el dronabinol, que és comunament coneguda sota la marca Marinol, no és res de nou enfocament intel ligent de la indústria farmacèutica a aprofitant en marihuana, l'última versió és un líquid de "fàcil-a-oreneta" dissenyat per a una absorció més ràpida que la seva contrapart píndola. Un comunicat de premsa emès per Insys indica que la companyia de droga planeja convertir la majoria del seu negoci dronabinol Syndros trobada amb gairebé 8.000 metges per discutir els beneficis del producte actualitzat.

Per descomptat, aquesta creació de laboratori té l'avantatge sobre els productes de cànnabis que es ven conjuntament amb marihuana mèdica programes ja que ve amb una classificació horari III sota la Llei de substàncies controlades d'estat — que suggereix un baix risc d'abús tant valor medicinal. La planta de cànnabis, tanmateix, és encara classificat amb l'heroïna sota horari I — una classificació que consideri l'herba com tenir cap valor mèdic i un alt risc d'abús.

Curiosament, mentre que segurament hi ha alguns pacients que hi ha que prefereixen prendre dronabinol per fumar marihuana, hi ha proves significatives que demostra que els medicaments d'origen vegetal són vastament superiors a aquestes grans empreses farmacèutiques sintètics a causa d'una combinació complexa cannabinoid/terpè conegut com el "Entourage efecte". Drogues de prescripció, com Sydros, són simplement provetes THC, mentre que la medicina tota planta pot ser millor descrit com una dansa salvatge de centenars de compostos, treballant junts en combinacions misteriós per proporcionar al pacient amb un resultat desitjat.

És per això que molts pacients que s'han prescrit dronabinol al llarg de les últimes dècades s'han queixat que la droga és ni de bon tros tan eficaç com el cànnabis.

"Quan la droga va estar disponible en mitjans de la dècada de 1980, els científics pensar que tindria el mateix efecte que la planta de cànnabis sencer. Però aviat va quedar clar que la majoria dels pacients preferit utilitzant la planta a l'adopció Marinol,"Dr. Sanjay Gupta va escriure per a la CNN el 2014. "Els investigadors van començar a adonar-se que altres components, com CBD, podria tenir un paper més gran que abans es pensava."

Però companyies farmacèutiques com Insys i GW Pharmaceuticals, actualment a la pista per portar un medicament basat en CBD epilèpsia anomenat Epidiolex al mercat, són parlar la llengua del govern federal quan es tracta de posar anomenades "segurs i eficaços" fàrmacs en el mercat. Per la dissecció de la planta de cànnabis per a establir una diferència entre els seus components beneficiosos i el mals, com un DEA oficial recentment va dir que estava passant, controladors de drogues són capaços de mantenir una corretja ajustada en el producte, tot permetent un lloc per a això en el mercat negre, permetent rendibilitat significatiu a través de judicis penals, convulsions propietat i obscens impostos sobre les empreses de marihuana legal.