Casa > Notícies > Contingut

Artista del vidre del mes: K-Sass

May 14, 2016

La dona darrere K-Sass vidre és Kristina Sasser, qui va descobrir el medi de vidre el 1999 i, des de llavors, ha imbuït aquest antic art amb la interpretació de l'espiritualitat, bellesa i orgànic.

K-Sass va començar a fer pipes d'argila a la secundària, però l'evolució de les seves peces funcionals "headdy" de signatura ha evolucionat més de dues dècades. Una ànima místic, artístic, va estudiar Belles arts a la Universitat, amb especialització en ceràmica, però insisteix en la que seva inspiració sorgeix també de anys com un iogui practicant. "El meu peces espiritualment paguen,", diu ella. "Vaig incorporar simbolisme chakra, geometria Sagrada, pedres precioses, metalls i exemplars de meteorit energèticament carregat al meu art."

Planta medicaments, cerimònies autòctones, flors, plomes, espacial galàctic i el otherworld són temes freqüents del seu art que oscil·la entre joies i instal·lacions de gran escala. K-Sass és també un filantrop i exercir com a director del projecte Colorado durant cinc anys, un esforç sense ànim de lucre, col. laboració d'artistes de vidre per recaptar fons per a causes benèfiques a la comunitat a través d'esdeveniments i col·laboració en l'art en vidre. Ella fa la seva casa en el magnífic gamma front de Colorado i és fundador de l'estrella llavors Studios a Boulder.