Casa > Notícies > Contingut

Tall de créixer: Controlar i supervisar el contingut d'aigua del sòl

May 05, 2016

Cultiu cànnabis en contenidors, si l'interior, a l'exterior o en un hivernacle, permet jardiners a prendre el control total del sòl i el contingut d'aigua d'arrels de la planta. Les plantes que creixen en sòls entollats pansiment i groc molt agradarà plantes que creixen en sòls secs, així que no comet l'error d'afegir més aigua...

Arrels de plantes trobar-se en sobre sòls d'aigua, cosa que molts comencen a anar malament. Arrels de plantes necessiten oxigen per sobreviure (a diferència dels seus homòlegs fotosintètiques, les fulles) i sense les brànquies, no pot respirar sota l'aigua. Nedant a bacteris anaeròbics aigua apoderar i comença a consumir les arrels i altra matèria orgànica, mentre que l'absorció de fertilitzants en el procés, així. Arrels saturades d'aigua no pot absorbir l'aigua, nitrogen i no realitzar qualsevol de les funcions que se suposa que serveixen. Primer veureu les olors del sòl podrit, que la planta wilts com si tenia aigua, fulles comencen a girar groc d'una falta de nitrogen i un nou creixement comença a morir. No deixeu que això passi per la seva mala herba; Comenceu per barrejar algunes ben drenant sòl i mai aigua massa sovint.

És impossible fer una recomanació exacta per al reg de freqüència que treballarà per a tothom. La temperatura, humitat, flux d'aire i llum de l'entorn de que les seves plantes en test creixent influència tota l'aigua de la demanda en el sòl. El més alt la demanda, més necessita aigua. Pocs dos productors mantenir els horaris de reg el mateix davant la quantitat de variables que van en demanda d'aigua, així que aquí té un resum amb algunes de les principals persones influents.

Altes temperatures en els mitjans de growroom l'aigua es ser ràpidament s'evapora cada emergeixen de la planta i les arrels es xuclen l'aigua del sòl més ràpid del que serien a baixes temperatures. El revers té per a baixes temperatures.

Plantes de cànnabis com un ventall d'humitat de 55-65% d'humitat relativa, però molts cultivadors experimentats assegureu-vos d'humitat constant entre 50-55% durant la floració per prevenir la podridura d'arrel. Simplement, entorns d'alta humitat posa menys demanda d'aigua del sòl, mentre plantes baixa humitat transpirar més ràpidament i la demanda d'aigua de les seves arrels. Ventilació aficionats control humitat, però els productors com utilitzar els fans que circulen per airflow enfortir tiges suficient perquè ells tenen capacitat lliures de rebrots, però aquest flux d'aire també augmenta la transpiració foliar i demanda de les arrels de l'aigua.

Quan regar, que necessita per saturar el sòl suficient perquè sobre una cinquena part del volum que heu afegit desguassos del fons. A saturació sòls més ben drenant hauria de tenir uns 45-50% per volum d'aigua. Si pren massa molt de temps per començar drenant l'aigua, que probablement no ho afegiu prou perlita o vermiculite, i aquest problema probablement no desapareixerà fins que replantar amb sòls més adequats.

Molts productors han recomanat a l'aigua quan el seu sòl és sec fins a la primera artells, però assegureu-vos que escoltar les seves plantes, així. Intenta esbrinar quants dies les seves plantes pot passar sense aigua abans que comencin marceixen, això indicarà exactament com secs remullats realment és. En arribar a aquest punt, que tampoc pot submergir el dit a la terra a veure fins a quin punt avall la terra és seca, recollir l'olla per veure quant pesa, utilitzar un comptador d'aigua del sòl per mesurar exactament el contingut volumètric d'aigua en el sòl, o tot l'anterior.

Si esperar massa temps per regar les seves plantes el sòl podria aconseguir excessivament sec. Quan el contingut d'aigua del sòl cau per sota del 10%, podria necessitar barrejar en un "agent de mullar" amb l'aigua per assegurar-se l'aigua en realitat penetra en el sòl. Agents humectants, com unscented sabonera (idealment un que no contingui cap biocides com methylisothiazolinone), ajuda a tornar a tot el sòl mullat perquè es redueix la tensió superficial de l'aigua l'aigua. Sense ell, l'aigua simplement treure el camí més fàcil directament fins al fons de l'olla sense fer contacte amb qualsevol de les arrels.


Reg prou perquè es drena de l'olla prevenir complexió sal, que poden causar nutrients tancar fora i pH gronxadors. Reg fins i tot això molt encara significa que vostè necessita netejar les olles amb aigua suficient perquè un volum conjunt de l'olla drena de la part inferior de cada dues setmanes. Fins i tot quan utilitzant metres, sondes, els higròmetres i termòmetres, res millor que simple escoltant les seves plantes. Nombres i valors pot ajudar enormement en el procés de creixement, però certament són sense reemplaçament per l'atenció i cura de tancar.