Casa > Notícies > Contingut

Resum legislatiu HIGH TIMES: 4 d'abril

Apr 08, 2016

Va ser una setmana molt ocupada en la lluita per reformar les lleis marihuana als Estats Units. Algunes de les notícies més importants prové de Ohio, on una mesura molt publicitat electoral ha estat absolt per signatures. També hi havia alguns progressos a Illinois a despenalitzar marihuana, així com l'impuls a Hawaii per estudiar la despenalització de totes les drogues il·legals.

Llegir tots uns va caure la setmana passada en el món de la reforma del cànnabis en la batuda legislatiu HIGH TIMES per a 28 de març:

Ohio: Iniciativa marihuana mèdica absolt per Signatures

Mèdica marihuana està de tornada a la pista a Ohio. Fiscal General Mike DeWine ha anunciat últimament que la iniciativa de marihuana mèdic amb el suport de la marihuana política projecte havia estat aclarit per al següent nivell de revisió. La proposta llavors anar abans de la Junta de votació Ohio on el quadre 5 membres també donava la seva aprovació. Organitzadors ara cal recollir 305,591 signatures votant verificada abans de juliol per guanyar un lloc en la boleta electoral en les eleccions de novembre.

"Tenim previst mobilitzar un nombrós grup de voluntaris, i a ser demanant l'ajuda de peticionaris pagades per complir considerable signatura requisit de l'estat en la poca quantitat de temps que tenim," va dir Mason Tvert, directora de comunicació del projecte de política de marihuana. "Molts dels nostres voluntaris són familiars de pacients o als pacients, així que estan molt motivats. El procés d'iniciativa no és fàcil, però empal quimioterapia o presenciant el nen tenir convulsions sobre una base diària."

Illinois: Despenalització mesura està discutint

La legislatura d'Illinois és una vegada més debatre l'assumpte de despenalització de marihuana. Un projecte de llei que busquen per substituir les penes criminals per la possessió de 10 grams de marihuana o menys amb una multa de $100-$200 està esperant que es votarà el Senat. Si això passa, llavors es traslladarà a la Cambra de representants per a consideració. Molts esperen la factura per tenir èxit aquest any perquè la llengua dret està en consonància amb les recomanacions de governador Bruce Rauner després va vetar una mesura despenalització el 2015.

Florida: Governador signes mèdic marihuana Bill

Governador Rick Scott va signar una llei la setmana passada que permetrà malalts terminals tenir accés a productes de cànnabis de tota la seva força. Com a esmena a "Dret a tractar Act" de l'estat, que permet morint pacients a utilitzar medicaments experimentals que no han estat aprovats per la FDA, la nova llei permetrà aquells pacients que s'han donat menys d'un any de viure l'opció de medicating amb cànnabis. No obstant això, ningú sembla cert quan el programa es dirigirà. Florida va aprovar un projecte de llei de baix-THC mèdica marihuana el 2014, i encara no un sol pacient ha estat servit.

Colorado: Legisladors pressionant per restriccions de THC

Hi ha una mesura electoral proposats i el bec en la legislatura estatal l'esperança de posar un límit a la quantitat de THC permès a la marihuana i marihuana productes venuts a Colorado. La iniciativa de votació, elaborat per Ali Pruitt i Ron Castanga, pretén imposar una restricció del THC 16 per cent tot cannabis venut tot l'estat. La proposta de casa, introduït per representant Kathleen Conti, requeriria límits similars en contingut de THC — coronant-lo al 15 per cent. Ni mesura s'aplicaria a marihuana mèdica. Encara que el moviment té algun tipus de suport, forces oposades estan trucant una pla inconstitucional que només usuaris de cànnabis de cotxe nou en el mercat negre.

Hawaii: Legisladors a l'estudi Decriminalizing de totes les drogues

Legisladors de Hawaii han aprovat una mesura que permetrà l'estat per dur a terme un estudi de viabilitat sobre la despenalització de totes les drogues il·legals. La setmana passada, el Comitè judicial va votar 7 a 1 a favor de la resolució, enviant-lo a la planta de la casa per la consideració. Com es va informar per Marijuana.com, la mesura ha estat modificada de la seva versió original per limitar l'estudi per només certs delictes de drogues de delicte greu. La proposta ha de ser davant el Senat per 7 d'abril per tal de tenir un pes pas en 2016.

Oregon: Actualització cànem Bill signat

Encara que l'Oregon va aprovar un projecte de llei de cànem en 2009, el programa ha estat difícil Impliquis a causa de les barreres d'entrada estricte. No obstant això, governador Kate Brown recentment promulgada una nova llei que redueix alguns dels criteris de cànem industrial l'agricultura en un esforç per permetre més productors l'oportunitat de participar. Informes indiquen que el Departament d'agricultura Oregon actualment està acceptant aplicacions per a la temporada de 2016.

Oregon: Governador signes Bill permetent MMJ dispensaris per vendre productes comestibles

Com a part d'un bitllet que permet botigues de lleure olla de Oregon a vendre herbes lliures d'impostos als pacients mèdics marihuana, gent ara també podrà adquirir productes comestibles de cànnabis i extractes de dispensaris. Senat bitllet 1511, que es va convertir en llei la setmana passada per governador Kate Brown, dóna dispensaris la possibilitat de vendre petites quantitats de productes comestibles i extractes a persones majors i 21. Abans d'això pot començar, no obstant això, l'autoritat sanitària Oregon ha primer redactar les normes per a la venda d'aquests productes. No hi ha ni una paraula sobre quan això passarà.

Maine: Senat esquena lapidat Bill conducció

Un projecte de llei per definir el que constitueix apedregat conducció està fent el seu camí a través de la legislatura de Maine. La setmana passada, el Senat va votar de 19 a 14 en favor d'un projecte de llei que establiria un límit legal de.05 nanograms de THC per ml de sang – el mateix criteri s'utilitza en Colorado i Washington. Seus partidaris diuen que el límit és necessitat evitar lapidat conducció, mentre que l'oposició argumenta que conduirà a pacients responsables injustament ser detinguts. El projecte de llei ha d'anar ara abans de la Cambra de representants per a consideració.