Casa > Notícies > Contingut

Resum legislatiu HIGH TIMES: 11 de juliol

Jul 12, 2016

Per primera vegada en un temps, la lluita de legalitzar la marihuana als Estats Units ve amb tots els notícies positives. Mesures de votació a Arkansas i Massachusetts s'esborra per la votació de novembre, mentre que una proposta a Dakota del Nord sembla bé al seu camí. Altres destaquen l'aprovació d'una mesura de despenalització en capital de Pennsylvania i la probabilitat que els votants de Denver arribarà a decidir sobre l'ús social com a mínim una iniciativa aquesta tardor.

Llegiu tot sobre aquests desenvolupaments i més en la batuda legislatiu HIGH TIMES per a el 11 de juliol:

Pennsilvània: Harrisburg Decriminalizes possessió de marihuana

L'Ajuntament de Harrisburg va votar a favor d'una mesura que vols eliminar les sancions penals per la possessió de l'olla menor la setmana passada. L'Ordenança, que van prendre diversos mesos a capolat, faria el delicte punible amb un $75 fina — $150 si el delinqüent és sorprès utilitzant l'herba en públic. No obstant això, tres delinqüents temps encara pot ser acusat amb un delicte menor governi "tres-vaga" de l'alcalde Papenfuse. Lamentablement, la mesura encara dóna policia local l'opció a càrrec persones sota llei estatal – fent fins i tot una primera ofensiva de temps un delicte menor.

Colorado: Dues iniciatives de consum públic olla podria colpejar la votació

Sembla que els votants de Denver podria tenir l'opció més que iniciativa d'ús social de marihuana per donar suport a aquest mes de novembre. Una proposta, que es recolza en el capítol de Denver de NORML, permetria clubs de cànnabis privat que s'estableixin per tota la ciutat per al consum de l'olla recreatives, mentre que l'altra, una execució supervisat, en part, pel projecte política marihuana, donaria qualsevol restaurant o bar l'opció de configurar una secció especial per a usuaris de marihuana. Ni grup està recolzant de la missió d'aconseguir en la votació d'aquesta tardor. Si ambdues mesures estan aprovats, serà íntegrament fins la comunitat votació per determinar quin pla es converteix en una part del comerç de la ciutat cànnabis.

Massachusetts: Iniciativa marihuana recreatives poden aparèixer a votació

El Tribunal Suprem Judicial de Massachusetts va dictar un veredicte de la setmana passada, donant una liquidació de mesura recreatives vot d'anar abans de votants d'aquest mes de novembre. No obstant això, abans d'això pot passar, el tribunal va ordenar el títol de votació pot canviar de "Legalització de la marihuana," i "Legalització, regulació i imposició de la marihuana", així com uns altres canvis. La llengua nova votació és el següent:

"Un vot sí permetria persones majors posseir, utilitzar, i transferir la marihuana i productes que contenen concentrat de marihuana (incloent-hi productes comestibles) i per cultivar marihuana, tot en quantitats limitades i 21 i es preveu la regulació i la imposició de venda comercial de marihuana i marihuana productes."

Divendres passat, un grup compost per governador Charlie Baker, alcalde de Boston Martin J. Walsh i casa ponent Robert A. DeLeo anunciat la llanxa d'una campanya contra la iniciativa.

Arkansas: Iniciativa de marihuana mèdica que aparegui a la boleta electoral

Votants a Arkansas tindran l'oportunitat aquest mes de novembre per decidir si l'estat ha legalitzar la marihuana mèdica per la greument malalt i malalt. La setmana passada, l'oficina del secretari anunciar que una mesura electoral proposta va portar els residents d'Arkansas per cura compassiu qualificat prou firmes per anar abans de la comunitat de vot a les properes eleccions. No obstant això, els organitzadors estan preocupats que una iniciativa que podria sabotejar la possibilitat de la marihuana mèdic ser legalitzat per complet. El grup està anomenant per a Little Rock advocat David Couch a suspendre la seva campanya i formen un front unificada posar una sola proposta davant els votants aquest mes de novembre. La qüestió de la marihuana mèdica ha fallat en 2012.

Dakota del Nord: Grup presentarà petició mèdica marihuana de posar en votació

Votants a Dakota del Nord podria veure el número de marihuana mèdica a la boleta electoral aquest mes de novembre. El grup darrere la North Dakota compassiu cura acte és esperat enviar uns 15,500 signatures a l'oficina del secretari abans del termini (avui). Un total de 13,452 signatures ha de ser certificat en ordre per al grup guanyar un lloc en la votació. Una proposta de relacionats amb la marihuana addicional seran també probablement sotmesos dilluns a consideració de votació.