Casa > Notícies > Contingut

Producció de cànem legal fent una reaparició després de la prohibició de l'any 80

Mar 15, 2016

Ha estat vuit dècades ja que EUA les lleis de drogues cànem creixent en sòl americà il·legal.

Avui amb prou feines un u per cent dels nord-Americans són l'agricultura cànem. Abans que es va prohibir el 1937, que el nombre va ser de 30 per cent i nostre cànem era considerar entre les millors del món.

Cànem finalment està començant a fer una remuntada després President Obama signat una disposició en la factura de granja 2014 que treia cànem cultivat per a finalitats d'investigació de la Llei de substàncies controlades.

Finalment molts estan reconeixent que cànem pot ajudar a restablir la nostra economia agrícola, tenir un positiu impacte sobre el canvi climàtic i ajudar els nostres agricultors lluitant. Segons un informe en els temps de LA, Canadà ja sabia que i és rasclar en mil milions a l'any en la seva producció de cànem.

Una bona setmana de cànem en els Estats de granja

A Nevada, una Subcomissió legislatiu va donar Aprovació definitiva Reglament de supervisar un projecte pilot per permetre el cultiu del cànem limitat a finalitats de recerca.

No obstant això, Robert poc a Nevada Departament d'agricultura va dir la revista revisió de Las Vegas que estan sent estrictes en la quantitat de THC en el cànem.

"Si una collita proves per sobre 0,3, és a nosaltres per determinar com es destrueix la collita," poc, deia.

Rick troià, fundador de Colorado basat en viatge cànem Road, estava a la statehouse a Kansas aquesta setmana a parlar amb legisladors sobre els beneficis de cànem industrial.

Seu grup ha estat barallant perquè el pas de la Industrial cànem agràries llei davant el Congrés a Washington. El projecte de llei faria legal per créixer cànem, destinades a la fabricació de productes diferents.

Trojan "Cànem, com conreu rotació, fulles terra millor que es troben," va dir KSNT.com a Kansas. "Això també és una gran alternativa per als agricultors."

Patrocinant la legislació per permetre la investigació sobre la creixent cànem industrial en el seu estat i per permetre que el Departament d'agricultura i les indústries o una Universitat Estatal a la producció de recerca cànem, segons AL.Com dos lawmakers d'Alabama.

Necessitem les llavors

Per començar la producció una vegada més, pagesos nord-americana haurà d'importar dotzenes de varietats de cànem de tot el món perquè els EUA de llavor stock es va perdre després de tants anys de prohibició.

Però els productors estan disposats a començar. Un agricultor de Colorado, Ryan Loflin, va dir els temps de LA que el cànem es va reactivar els agricultors.

"Es necessita la meitat l'aigua que blat fa i proporciona quatre vegades els ingressos. Cànem va reviure l'agricultura famílies en l'era del canvi climàtic."