Casa > Notícies > Contingut

Microsoft s'implica amb marihuana Legal

Jun 18, 2016

Aquesta setmana es va revelar que el programari que Microsoft gegant ha associat amb basada en Califòrnia tipus financer a oferir al món salvatge, salvatge de males herbes d'una peça de programari que Rastreja cànnabis plantes de "llavor de venda". Bill Gates i la tripulació alimentarà ara programari de seguiment del tipus "Agrisoft llavor a venda" a través del seu núvol Azure popular servei d'informàtica.

Mentre que un nombre creixent d'Estats han legalitzat marihuana finalitats recreatives i medicinals, la major part dels Estatuts legislatius darrere de molts d'aquests programes requereixen de la indústria per vigilar acuradament tots els aspectes d'una planta de cànnabis fins el punt quan es ven el producte al client. El programa Agrisoft, que ha estat en el mercat durant els últims tres anys, dóna Units legals l'eina que necessita que el guia de la corretja dels seus mercats respectius olla en un esforç per assegurar-se les restes de negoci a nivell.

Enfocament de dit del peu-a-l-aigua de Microsoft per connectar amb la indústria de cànnabis pot semblar minúscules per a alguns, però en realitat apunta a una inevitable creuar de què una vegada va ser considerat un moviment fora de la llei en l'àmbit de comerç legítim. Després de tot, tot i que aquest programari està dissenyat específicament per als Estats i municipis, és exactament el tipus de tecnologia que el govern dels Estats Units necessita per començar a sentir-se més còmode amb el concepte de permetre que la indústria de cànnabis per a tot el país.

"Ningú pot predir el futur de la legalització del cànnabis, però, és clar que el cànnabis legalitzat sempre estarà sotmesa a supervisió estricta i normativa similar a l'alcohol i el tabac; i tipus s'enorgulleix d'oferir els governs i les agències reguladores les eines i la tecnologia per vigilar el compliment dels cànnabis,"amable financera fundador & CEO David Dinenberg va dir en un comunicat. "Estic encantat que Microsoft compatible amb la missió de classe per construir la columna vertebral de compliment cànnabis."

Un informe del New York Times indica que la classe financera ha no encara aterrat els contractes de govern, però l'empresa té l'esperança que la seva nova relació amb Microsoft canviarà que. Per ara, tipus està treballant per té el sistema en Puerto Rico, que està considerant la marihuana finalitats medicinals, i té la vista posada en una sèrie d'Estats i les Nacions estrangeres que actualment estan fent progressos, d una manera o altra, cap a un mercat regulat olla.

Programa de Agrisoft de tipus és el programari relacionats amb la marihuana només suport de Microsoft.