Casa > Notícies > Contingut

Oregon governador signa dos bitllets importants marihuana, més en les obres

Mar 09, 2016

Governador Kate Brown ha signat dos bitllets farà canvis significatius al programa de lleure marihuana de Oregon.

Per començar, casa Bill 4014, treu un requisit de 2 anys de residència per a l'olla recreatives productors, processadors i detallistes.

HB 4014 redueix les taxes de targeta mèdica per qualificar als veterans des de $200 a $20; es tracta de MMJ la mateixa recepta medicaments quan posant condicions per a la gent en versió prèvia al judici, desviament alienes a ebri, llibertat condicional o post-presó supervisió; i permet tots els establiments de marihuana a deduir les despeses empresarials admissible quan la declaració d'estat de declaracions.

La segona llei signat pel governador, Senat Bill 1598, vol ajudar a atraure més petits productors mèdics al mercat recreatives regulat mitjançant l'eliminació d'un requeriment de documentació en sol·licitar una llicència. Aquesta llicència de micro-dosser anomenada ve amb tarifes més baixes i menys requisits.

SB 1598 també reconegut mèdica i recerca marihuana créixer llocs com cultius agrícoles, fent-los més fàcil de localitzar a les zones agrícoles exclusiu i protegint-los de les demandes presentades pels veïns més molèsties percebudes com l'olor i el soroll. Recreatives marihuana créixer llocs ja són reconeguts com a cultius agrícoles sota llei estatal.

El projecte del Senat aclareix que creix MMJ casa no estan subjectes a inspeccions Oregon salut d'autoritat. Crea una subcategoria de dispensaris per a organitzacions no lucratives, permetent-los a acceptar la olla excés als productors que es venguin a pacients amb poc o cap cost. I una vegada que la indústria marihuana regulat de l'estat fora de la terra, es requerirà les autoritats sanitàries per estudiar accés marihuana mèdica en àrees que són ateses per dispensaris i detallistes.

Uns quants bitllets estan pendents de signatura de governador Brown, incloent un permetent disposa de dispensaris vendre productes comestibles i concentrats abans del previst i un altre permetent bancs i les unions de crèdit per fer front les empreses legals olla sense davant la responsabilitat penal.