Casa > Notícies > Contingut

Buit coneguts grans trets significatius

Jul 24, 2015

Actualment l'ús de la bossa al buit és molt ampli, especialment en la producció d'aliments, que coneixes hi ha una bossa al buit, que presenta diversos notables-lo? Això és a causa de la bossa al buit en comparació amb uns altres trets notables inclouen creava la seva àmplia aplicació en el sector del packaging, els seus trets notables inclouen:

1, alta barrera: l'ús de materials plàstics diferents relacionats amb propietats diferents barrera, pel·lícula co-Lama i l'oxigen, aigua, diòxid de carboni, l'efecte barrera de olor.

2, poderós: oli, resistent a la humitat, resistent a la cocció de temperatura de 120 graus centígrads, refrigeració de baixa temperatura, durabilitat, preservació, olor de seguretat, es pot utilitzar per a envasat al buit, envasat asèptic, envasament inflable.

3, flexibilitat de disseny estructural: disseny diferent, pot satisfer les seves necessitats per a la vida útil diferent.

Avantatges dels productes d'envasat al buit per satisfer les necessitats de persones que viuen entre envasament, Baoding seves conformen desenvolupament de mercat d'envasament, construir qualitat i barat al buit. Buit: El material és generalment NY (PA) / CPE o domèstic / NY (PA) /. Aquest producte té la funció d'anti-estàtica, l'efecte de buit és bo, alta transparència, permeabilitat (oxigen) gas és baix, resistència d'humitat, alta resistència i força de punció, fàcil de precintar, segellat i l'envelliment no característiques. S'utilitza principalment per a components de metall, electrònics, hi ha una necessitat requisits d'envasament al buit. Mides, especificacions, resistència a temperatura i així es poden personalitzar a petició.