Casa > Notícies > Contingut

Departament d'estat diu NIDA marihuana monopoli és una estafa

May 18, 2016

Encara que l'administració dels EUA drogues aplicació ha mantingut que cal restringir el cultiu de marihuana de la recerca a un productor individual per quedar-se en compliment de les lleis internacionals de la droga, un nou informe federal indica que guerrers de droga principals de l'oncle Sam han estat atribuïdes tot el temps, l'agència, de fet, tenen el poder d'emetre llicències addicionals sense agafar cap calor de les Nacions Unides.

En resposta a una petició recent per Nova York senador Kirsten Gillibrand, l'oficina de narcòtics internacional i policials en la EUA Departament d'estat diu res legalment peu en el camí als Estats Units repartint llicències addicionals per al cultiu de marihuana per a propòsits medicinals i científics.

"Res en el text de la Convenció única, ni en el comentari, indica que hi ha una limitació en el nombre de llicències que es pot emetre ni, d'altra banda, hi ha una prohibició en contra Estats membres imposar com una limitació," llegeix l'informe. "A més, no som conscients que la International Board de Control d'estupefaents ha destacat el nombre de llicències com un tema de preocupació."

Curiosament, aquesta notícia des del Departament d'estat va a contrapèl de la interpretació de la DEA del dret internacional, suggerint que el monopoli de marihuana durant molts anys per l'Institut Nacional sobre abús de drogues ha estat sense raó. De fet, el Departament d'estat aclareix en el seu informe que el monopoli en cultiu marihuana no és un requisit per adherir-se als tractats internacionals de la droga.

Durant dècades, els investigadors han tingut dificultats per aconseguir les seves mans sobre la marihuana experimental perquè el govern federal ha permès només Universitat de Mississipí créixer l'herba en nom de la ciència. Aquest model de conreu i distribució ha causat una gran quantitat de problemes per a grups d'estudi, incloent-hi la incapacitat d'aconseguir l'olla en quantitats prou suficient i sense la potència adequada per garantir l'exactitud en els seus resultats.

No obstant això, diversos altres països, com Canadà i Holanda, han emès llicències múltiples per al cultiu de marihuana mèdic i científic sense crear qualsevol tipus de tensió amb la comunitat internacional. I mentre la política actual de la DEA no és una violació dels tractats, l'Agència podria fàcilment obrir el mercat a productors més.

Mike Liszewski, Director d'assumptes de govern els nord-americans per a accés segur creu que aquest aclariment des del Departament d'estat hauria de ser tot el que es necessita per a l'administració d'Obama a la DEA de pressió de finalment renunciar cert control – creant potencialment una oportunitat per a cada estat tenir permís per créixer marihuana finalitats de recerca.

"Amb aquesta notícia, el President Obama ha directe el DEA per començar immediatament el procés d'emissió de llicències addicionals," va dir Liszewski. "Trencar el mandat DEA NIDA monopoli beneficiaria investigadors i pacients per igual i no vols ofendre obligacions dels tractats".