Casa > Notícies > Contingut

Batuda de la policia de Toronto més de 40 marihuana dispensaris

May 27, 2016

En un moment quan el govern canadenc està movent cap a polítiques progressistes d'enderrocar la prohibició a través de tot l'àmbit de la nació nord, policia a la zona de Toronto han desencadenat un atac salvatge contra dispensaris mèdics marihuana tota la ciutat per vendre suposadament males herbes fora dels límits de la llei.

Segons diversos informes dels mitjans de comunicació canadenc, policials a la ciutat de Toronto va començar a executar ordres de dijous contra alguns 45 dispensaris sospitosos de la venda de marihuana a clients per a ús recreatiu. Diverses persones, incloent-hi els empleats de la botiga, han estat detingudes i moltes de les dispensaris han estat el tancament.

Constable Craig Brister, un portaveu de la policia de Toronto, va dir als atacs van dur a terme conjuntament amb l'autoritat d'Ordenança Municipal de la ciutat contra "localitzacions que s'identifiquen com tràfic de marihuana fora de la marihuana per Reglament amb fins mèdics." Tots els dispensaris apuntat durant l'escombrat, que ha estat etiquetada "Projecte Claudia," sense cap raó aparent, eren a les botigues, els propietaris que van rebre cartes advertència la setmana passada que suggereix que les empreses estaven en violació de les lleis de zonificació de titularitat.

Codi de zonificació de Toronto permet la distribució de marihuana que va ser produïda per una instal·lació de cultiu amb llicència de Health Canada. Qualsevol Dispensari vendre marihuana obtinguda un productor que no està autoritzat pel govern és tècnicament en violació dels Estatuts de zonificació, segons Tammy Robinson, un portaveu de la ciutat.

Les incursions venir just dues setmanes després de l'alcalde de Toronto John Tory es va comprometre acabar amb l'explosió sobtada de dispensaris olla "falsa" que han sorgit dins els últims mesos a causa d'una promesa feta pel primer ministre de Canadà Justin Trudeau que marihuana aviat seria legal a tot el país.

Van dir que les incursions hauria de venir com cap sorpresa perquè han passat els darrers setmanes advertint gerents i propietaris que necessitaven per tancar immediatament per evitar problemes amb la llei.

No obstant això, experts legals diuen funcionaris Toronto han obert una llauna podrit de litigi que en última instància, li costarà els contribuents una quantitat substancial de diners per cobrir totes les factures legals que estan destinats a acumular com a resultat d'aquesta repressió. En roda de premsa avui a l'Ajuntament, Kirk Tousaw, un advocat de Vancouver, va dir els càrrecs criminals derivada de les incursions enfrontaria probablement una carretera dura en contra de la carta de drets i llibertats. Va afegir que és probable que hi hauria una sèrie de casos constitucionals a la superfície a causa última operació de shakedown de Toronto.

"En la mesura que la Llei de zonificació és una prohibició basada en el fet que és un Dispensari, puc dir que això és inconstitucional", va dir Tousaw. "Si ets en una zona de venda al detall i està operant un negoci al detall, i l'únic problema és que és"il·legal,' acord amb la llei federal, dic que la llei federal és inconstitucional i els trumfos carta. I aquest és el final de la història."

Fins ara, Tory alcalde ha negat a comentar els atacs, però la ciutat ha confirmat que és darrere de la investigació.

Tota la informació sobre les detencions i la mesura de les acusacions s'espera que sigui llançat en algun moment el divendres al matí.