Casa > Notícies > Contingut

Ultra - programes restrictius marihuana mèdica

Jan 18, 2016

El dilluns, salut Comissionat Dr. Howard Zucker va anunciar que ell no permetria que els pacients amb trastorn per estrès postraumàtic, Alzheimer, distròfia muscular, distonia i l'artritis reumatoide a participar en el programa de marihuana mèdic perquè no creu hi ha prou evidències científiques que el cànnabis pot ser un tractament eficaç per aquestes condicions.
D'acord amb la Llei estatal, el Departament de salut de Nova York va donar un any i mig per considerar les cinc condicions qualificats proposats i fer una determinació sobre si els pacients amb aquestes malalties han de tenir accés a marihuana mèdica. Funcionaris suposadament estirat en una legió de ciència i salut experts per examinar diversos treballs d'investigació relacionats amb la marihuana com una opció de tractament viable, però en última instància, van concloure que l'evidència més calia abans que estaria disposat a tirar endavant.
Per cert, el Dr. Zucker té el poder per afegir qualsevol condició qualificada que es desitja en qualsevol moment.
"La llei o el Comissionat de salut no li diguis metges per a quines malalties són apropiats per a qualsevol altre medicament," assembleista Richard Gottfried, un dels patrocinadors principals de la Llei cura compassiu, toldPolitico. "Realment ha no tenim una carta de marihuana mèdica".
Mentre roman, marihuana mèdica de Nova York és només disponible per a aquells amb VIH/SIDA, el càncer, malaltia de Lou Gehrig, malaltia de Parkinson, esclerosi múltiple, l'espasticitat intractable com a resultat danys medul • la espinal, epilèpsia, malaltia inflamatòria intestinal, neuropaties i la malaltia de Huntington. No obstant això, l'estat ha ser incòmodes per quant d'un fracàs el programa està destinat a esdevenir, simplement perquè els funcionaris es neguen a deixar de banda la por que qualsevol moviment equivocat pot crear un sistema liberal comparable a què està passant a Califòrnia.
Però Nova York és lluny d'assolir un programa d'aquesta magnitud.
El New York Times va informar recentment que només 51 pacients eren actualment registrat per participar en el programa de marihuana mèdica, sobretot perquè només hi ha uns 150 metges estatal que hagin estat certificats per proporcionar als seus pacients amb recomanacions mèdiques marihuana. A més, els temps indica que disposa de dispensaris situat a poblats de Nova York ha vist només "un degoteig de pacients" des que va obrir les seves portes la setmana passada, indicant que dispensaris revisant altres parts de l'estat probablement no està veient molta acció.
Encara que molts legisladors consideren programa de retrobada marihuana mèdica de l'estat per ser el primer pas cap a la creació d'un pla amb més àmplia cobertura, estat funcionaris cal afluixar en les restriccions per assegurar que el programa és capaç de generar ingressos suficients per mantenir-se viu eventual temps suficient per veure que passa.
Dret ara, la incapacitat per a pacients consumir cànnabis crua ha obligat preus de marihuana mèdica de l'estat en l'àmbit de l'obscè perquè els cinc productors de cànnabis només es permet vendre el vapor, olis i tintures. Aquesta restricció només podria ser suficient per obligar als pacients en el mercat negre, com s'espera que alguns podrien passar tant com $1.200 al mes per comprar-lo legalment.
L'any passat, els metges de Nova York per cura compassiu, un grup de més de 600 els metges de tot l'estat que donen suport mèdic marihuana — va enviar una carta a la legislatura estatal assenyalar diversos estudis científics que Mostra fumar marihuana a no tan perillós com és percebut. No obstant això, l'estat ha negat a permetre que aquest mètode de lliurament.
Keith Stroup, el fundador de l'Organització Nacional per a la reforma de marihuana lleis, recentment va dir Vice notícies que canvia a programa de marihuana mèdica de Nova York prendrà algun temps perquè legisladors són encara sospitós que els pacients són simplement buscant una manera d'aconseguir lapidat sense ramificacions legals. Per desgràcia, per l'impacte de la Nova York en la política nacional, Stroup pensa que més Units seguiran els passos quan arriba el moment de crear els seus programes respectius marihuana mèdica-pacients proporciona cap cànnabis crua, sense queviures i no és divertit.