Casa > Notícies > Contingut

Vermont mata Bill de legalització de la marihuana

May 11, 2016

La casa de Vermont rebutjat una proposta de legalització de la marihuana dimarts, enfonsament de les esperances dels defensors de la legalització de reforma principals drogues després prometedors vots a l'estat del Senat a principis d'any.

Si passat, Vermont hauria estat el primer estat de legalitzar la marihuana a través de la legislatura, i no en referèndum. També han aportat més legalització a Nova Anglaterra, la regió considerada la frontera ve a la reforma política important marihuana.

En canvi, la casa de Vermont votat 121-28 rebutjar un bitllet de legalització de marihuana, que va ser aprovat per l'estat del Senat a instàncies del governador Peter Shumlin al febrer. El projecte de llei vols han legalitzat, regulada i tributen marihuana per als més grans i 21, però va ser més restringit que les iniciatives de vot de legalització de moltes maneres: no han legalitzat productes comestibles, no han permès per al cultiu de casa, i les vendes legals no entraran en vigor fins al 2018.

Diversos membres deia que donaven suport a legalització però no el projecte de llei, especialment la falta de provisions per a cultiu de casa, va dir que un membre era "no la manera de Vermont."

Altres, com estat representant Christopher Pearson, va dir prohibició havia fracassat, i que era hora de tirar endavant.

"Constituents vol saber: per què podem seure i gaudir de la deliciosa cervesa de Vermont i arrufar el nas sobre ús de cànnabis?" va preguntar.

eL Jouse votarà posterior dimarts a la tarda en una mesura de compromís que vols despenalitzar possessió de marihuana i cultiu de plantes fins a dos adults per llar.

"No crec que volem ser en el negoci de dient que algú que creix una planta per al seu ús hauria de tenir antecedents penals," representant estatal xip conquesta, qui va presentar la proposta de despenalització abans de la votació de la casa, va dir a la planta dimarts.

La proposta de compromís també finançar programes d'educació de drogues a les escoles i establir una Comissió per estudiar més legalització, però la legislació anomenada compromís no sembla li anirà molt millor. Dilluns a la nit, líders casa retardat una votació planificada sobre la proposta de compromís, dient que dubtava tenia el suport de passar.

Vots del dimarts va arribar amb només uns quants dies que romanen en la sessió legislativa, és a dir, no hi haurà temps per a la Cambra i el Senat de martell amb les seves diferències.

Conquesta dir, però, que la legislatura és merament retardar l'inevitable.

"Crec que legalització està arribant a Vermont," conquesta va dir abans de la votació. "Penso, pel que està succeint en altre estat i d'altres països i per la naturalesa de Vermont, hi una molt bona casualitat que ens va a considerar la legalització de la marihuana en un futur molt proper, i crec que ens preparin per això."

Vermont casa minoria líder Don Turner, que s'oposa legalització, també va presentar una esmena que posaria un referèndum no vinculant abans de votants per mesurar la seva opinió sobre la legalització de la marihuana. Aquesta esmena serà també sotmesa en posteriors dimarts a la tarda.

Actualització: La casa de Vermont votat 51-97 a rebutjar una proposta per posar un referèndum no vinculant abans de votants a la legalització de la marihuana a la votació de primària d'agost.

Actualització: La casa de Vermont estretament rebutjat una proposta per despenalitzar possessió/cultiu de fins a dues plantes de cànnabis per a adults.