Casa > Notícies > Contingut

Als veterans estan utilitzant olla per alleujar l'estrès Posttraumàtic, malgrat l'escassa recerca

Mar 28, 2016

TRENTON, Nova Jersey (AP) - un nombre creixent d'Estats estan considerant si cal legalitzar la marihuana per tractar el trastorn per estrès post-traumàtic. Però per a molts veterans, el debat ja ha acabat.

Cada vegada més estan utilitzant cànnabis tot i continua sent il legal en la majoria dels Estats i és no aprovat pel Departament d'Afers Veterans perquè grans estudis encara han de demostrar que és eficaç contra PTSD.

Mentre que la recerca ha estat limitades i contradictòries, alguns antics membres de l'exèrcit dir olla ajuda a gestionar la seva ansietat, insomni i malsons. Medicaments com Klonopin i Zoloft no eren eficaços o va fer-los sentir com zombies, alguns diuen.

"Vaig passar de ser un embolic ansiós per adormir-me amb les píndoles que estaven donant a mi," deia Mike Whiter, un Marine ex 39 anys que viu a Filadèlfia, on la marihuana és il·legal. "Cànnabis ajudava sortir del forat que era en. Vaig començar a parlar amb la gent i superar la meva ansietat social."

Altres, però, he vist poc beneficiar-se de la droga. I la VA ha documentat un preocupant augment en el nombre de veterans PTSD afectats que han estat diagnosticats amb dependència de la marihuana, que diuen alguns experts en pot obstaculitzar la recuperació de trauma de la guerra.

Sally Schindel, de Prescott, Arizona, va dir que l VA diagnosticar el seu fill Andy Zorn amb TEPT després serví a l'exèrcit a l'Iraq. L'agència més tard li diagnosticats amb dependència de la marihuana com depressió i el trastorn bipolar, va dir.

Schindel va dir que el seu fill estava utilitzant marihuana no per a la recreació sinó com l'automedicació, especialment per ajudar-lo a dormir. Es va suïcidar al 31 anys el 2014, escrivint en la seva nota de suïcidi que "marihuana va matar la meva ànima & arruïnat el meu cervell".

"Em va dir que va trobar molt més difícils de deixar de fumar que va pensar que seria," va dir Schindel. "Va vols comprar-lo i fumar-lo i llavors netejar la resta. L'endemà va comprar una altra vegada."

Les històries de veterinaris com Zorn i més blanc han ajudat a alimentar el debat sobre si Units i el govern federal ha legalitzar la droga per tractament PTSD. Legisladors són cada vegada més sympathizing amb veterinaris com més blanc, malgrat la manca d'evidència científica. Mentre que alguns estudis limitades han demostrat que la marihuana ajuda persones a administrar els símptomes PTSD en el breu termini, un altre va suggerir que pot empitjorar els símptomes.

Des de 2009 amb nou Mèxic, 10 Estats enumerat PTSD entre les malalties que marihuana mèdic poden ser receptats, segons el projecte de política de marihuana, que busca posar fi a la criminalització de la droga. Uns quants més Units donar metges prou àmplia discreció recomanar olla a malalts PTSD.

S'han introduït mesures similars en Geòrgia, Illinois, New Hampshire, Nova Jersey, Pennsilvània, Rhode Island i Utah. El novembre, el Senat dels EUA va aprovar una esmena que permetria VA recomanar mèdica marihuana a veterinaris en Estats on és legal. La proposta no ha pogut passar la casa.

Llei Federal exigeix assaigs aleatoritzats, controlats per demostrar que una droga és eficaç abans metges VA recomanar-lo. Aquests estudis estan en marxa, incloent-hi dos finançat per Colorado, on el Consell de salut d'estat es va allunyar a la legalització de la marihuana per PTSD degut a la manca d'importants estudis.

"Segurament no hi ha suficient evidència científica per dir marihuana ajuda PTSD," va dir Marcel Bonn-Miller, un professor de la Universitat de Pennsilvània qui dirigeix els estudis recolzat Colorado. "Però tindrem un heck de molt més proper a conèixer la resposta en dos o tres anys".

Des del 2002, el percentatge de PTSD afectat veterans que han estat diagnosticats amb dependència de la marihuana ha pujat del 13 per cent a gairebé 23 per cent, segons dades VA publicar l'any passat. Que es tradueix en més de 40.000 als veterans.

Oficialment conegut com "trastorn d'ús de cànnabis", dependència pot significar algú és incapaç de dormir o es torna irritable sense el fàrmac. També pot significar marihuana ús ha disminuït de algú les relacions personals o capacitat per mantenir una feina.

Dra Karen Drexler, director de programa nacional de salut mental adjunt de la VA per a trastorns addictius, va dir que el potencial per a la dependència és encara una altra raó veterinaris cal esperar més investigació.

"Marihuana inicialment poden proporcionar un alleugeriment", però per a aquells amb TEPT, "és molt difícil d'aturar-ho una vegada que comenci," va dir. "Es posa en aquest cercle viciós".

Va afegir que els efectes d'adormir la emoció de la marihuana també pot dificultar el tractament més eficaç per PTSD: parlar de teràpia, en el qual tractar de processar el trauma que va passar per als veterans.

Alguns veterans i alguns metges en desacord.

A Maine, on la marihuana poden ser receptats per PTSD, Dr. Dustin Sulak, un metge en exercici, va dir a metges poden ajudar veterinaris gestionar l'ús de la marihuana, prevenció de la dependència. Sulak també deia olla pot ajudar veterinaris participar en teràpia de parlar.

Més blanc, el veterinari de Pennsilvània, va dir que era la seva experiència.

Durant el seu temps a l'Iraq a mitjan 2000, va dir més blanc, veia bombes en carretera volar Humvees i persones obtenir tir. Després va arribar a casa, l'olor de salsitxes provocada espanteu l'olor de la crema de carn. Finalment, la VA diagnosticà amb TEPT i prescrit medicaments, incloent Klonopin i Zoloft.

El Klonopin el va deixar gairebé no pot funcionar, va dir, i va decidir provar marihuana després d'assolir un punt "on m'importava si vivia o moria."

"Vaig començar realment participar en teràpia cada setmana i començar a ser realment honest amb mi mateix i aconseguir més coses," va dir més blanc, que va afegir que encara pren alguns Zoloft per l'ansietat. "No puc empenyo prou que la teràpia és molt clau en aquest. No és només herba."