Casa > Notícies > Contingut

Virgínia Occidental és aconseguir la seva primera Crop Legal de cànnabis

Jun 15, 2016

Llavors de cànnabis es ser sembrades tan aviat com aquesta setmana en preparació per a la primera collita de cànnabis legal de West Virginia — forma part d'un projecte de recerca de cànem industrial a la Universitat de West Virginia.

El 2014 — el mateix any que el govern federal va aprovar legislació que permet limita el cultiu del cànem per a finalitats de recerca — lawmakers d'estat va aprovar un projecte de llei que efectivament va legalitzar cànem industrial; abans d'això, aquells que van voler créixer cànem havia d'aconseguir l'aprovació del Departament de Justícia i el DEA.

Ara, els agricultors prospectiu cànem a West Virginia només cal sol·licitar un permís del Departament d'agricultura de l'estat.

"Hi ha determinats obstacles [que recerca]," va dir Susanna Wheeler, un estudiant graduat en Agronomia a la Universitat de West Virginia. "El camí està regulada encara és molt diferent de qualsevol tipus de cultiu agronòmic que ens agradaria tractar de fer recerca sobre".

No obstant això, la legislació recent ha fet possible que l'escola començar a investigar la planta. Sota llei Estatal de West Virginia, cànem es defineix com una planta de cànnabis amb menys de un per cent THC contingut.

"Ens serà plantar aquí [aquesta setmana], si fa bon temps," va dir Wheeler.

Wheeler ha explicat que la seva investigació vols consten de dues parts. En primer lloc, l'equip valorarà cinc varietats diferents de cànem industrial per veure quins són els més adequats per al clima i al sòl de West Virginia. La segona part és un hivernacle judici en el qual investigadors valorarà les mateixes varietats i la seva capacitat d'acumular metalls que ha contaminat el sòl.

Purificació del sòl és només un dels molts usos industrials de cànem. Les seves fibres s'han utilitzat per fer materials de construcció de cases, materials compostos per a cotxes i biocombustibles.

Però a causa de la classificació del govern federal de la planta, qualsevol ús comercial de cànem han de confiar en el material d'importació d'altres països. Com a mínim 28 Estats tenen algun tipus de lleis de cànem industrial dels llibres, ja siguin d'establir programes d'investigació o cultiu comercial.

Cultiu de West Virginia University serà el primer a l'estat des de la Segona Guerra Mundial, quan el govern federal temporalment va aixecar la prohibició el cultiu del cànem. El govern va fer fins i tot una pel·lícula per animar als agricultors a conrear la collita.

La Universitat no serà sens dubte els únics cultiu de cannabis sota la nova llei.

"[Cànem] no és típic de molts cultius agrícoles", va dir Wheeler. "Hi ha un munt de creences sobre la seva potencialitat de revitalitzar les comunitats agrícoles. Hi ha definitivament molta emoció al seu voltant."